Referat: Krylbo IF - Horndals IF

Krylbo IF - Horndals IF 4-1 (2-0)

En konstig match där vi inte hade marginalerna på vår sida.
Så även domsluten i avgörande lägen, åtminstonde i första halvek där det blev sårbara feldömningar..

2-0 till Krylbo i första halvlek där vi även gjorde ett mål som dock blev bortdömt. Bollen tog i stödhjulet inne i målet och skulle således dömas som mål men domaren tolkade det som en ren stolpträff. Finns även filmbevis på att bollen var inne i mål men det hjälper ju föga.
Nästa avgörande domslut kom efter ett anfall av oss där vi skulle haft en klar hörna men icke. Inspark istället och på efterföljande kontringsanfall kunde Krylbo orättvis göra 2-0.
För övrigt kom 1-0 till Krylbo redan i 3:e minuten efter lite sjabbel i försvaret. Vi pratade före matchen att bollen skulle tas bort enkelt men det lyckades inte i just det läget.
Orättvist rent resultatmässigt i första halvlek men med lite fördel till Krylbo att vara lite hungriga än oss på bollarna.

I andra halvlek körde vi spelmässigt över Krylbo i drygt en halvtimme. Mer eller mindre spel mot ett mål där Krylboiterna blev mer och mer frustrerade över vårt spelövertag. 2-1 kom i 70:e minuten och då kändes det som om att vi skulle vända matchen till vår fördel. Vi var faktiskt värda både kvittering och att ta ledningen i matchen men tyvärr lyckas vi inte trycka in bollen i mål vilket i sig är vårt eget fel.

Istället gav vi Krylbo en bjudning till 3-1 efter en för kort hemåtpassning hem till målvakten vilket såklart var tungt för oss med endast 8 minuter kvar att spela. Vi lyfte därefter upp laget högre upp i planen vilket resulterade i att vi blottade oss bakåt med det enda Krylbo hade för dagen, alltså kontringar. Slutresultatet 4-1 kom i matchens sista spark efter ett just en sådan kontring.

Vi tar garanterat revansch i nästa möte mot dem, det vågar jag bestämt påstå!!!